Floreat advies

disclaimer


Algemene voorwaarden

Floreat advies

Juridische dienstverlening


Gedegen kennis van het Nederlandse civiele recht in het algemeen en het arbeids- en sociale zekerheidsrecht in het bijzonder is noodzakelijk voor het goed kunnen leiden van uw organisatie. De Nederlandse wetgeving is echter zeer uitgebreid en is soms ook erg gecompliceerd. Daar komt bij, dat de grote hoeveelheid jurisprudentie en wetswijzigingen maken dat het Nederlands recht voortdurend in beweging is en verandert. De consequenties van die veranderingen zijn vaak ingrijpend en moeilijk te overzien. Veel MKB ondernemers schakelen daarom relatief dure advocaten in voor ondersteuning en hulp.

Mijn ervaring is dat u voor al deze zaken, zonder u zich dat realiseert, vaak juridisch advies nodig heeft. Uit mijn jarenlange ervaring in de profit en non-profit sector weet ik dat het moeilijk is een balans te zoeken tussen uw rechten, uw plichten, uw principes en uw (commercieel) belang. Kortom, u heeft een juridisch vertrouwenspersoon nodig.

Floreat gelooft in het credo "voorkomen is beter dan genezen", hoe meer risico's we samen uitsluiten, hoe minder problemen u achteraf heeft. Floreat is specialist in het verlenen van kwalitatief hoogwaardige (juridische) dienstverlening, tegen een vooraf vastgesteld, MKB vriendelijk tarief. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op, wellicht vindt u bij ons wat u zoekt.

Floreat kan u ook van dienst zijn bij het zoeken naar een oplossing voor al uw problemen op juridisch personeelsgebied zoals o.a. ontslagzaken.